5 Şubat 2012 Pazar

Yağmur'un Doğum Günü


Dünkü çikolata maceramız yarım kalmıştı bugünde kaldığımız yerden devam edelim ne dersiniz?
Hmm en son kalan çikolataları yalanıyorduk ki bir de baktık yağmur ile buluşma saatimiz gelmiş. Annemin bana en sık söylediği şeylerden birini ben Bahar’a söyledim bu sefer; Yiyip de doymayan yalayıp hiç doymazmış…J Çikolataları da alıp koştuk Yağmur’un yanına ama biz üç Leyla buluşmayı beceremedik bir türlü! Biz giderken Yağmur da bize doğru geliyormuş meğer o arada birbirimizi es geçmişiz o bizim evine de gitmiş bekliyormuş. Hani normalde olur böyle şeyler de biz bir de telefonla konuşup anlaşmıştık hangi taraftan yürüyeceğimizi falan:D Neyse sonunda buluşup önce bir güzel karnımızı doyurup ardından Public Tube'e gittik. Eskişehirli olanlara kesinlikle tavsiye ederim bir gitsinler görsünler. Gerçi akşamları ve hafta sonları çok kalabalık oluyormuş ama biz gittiğimizde hem hafta içi hem de akşamüstü olduğundan kimsecikler yoktu. Üstelik garsona da çikolatalarımızdan ikram edip sus payını da verince kimsecikler kahkahalarımıza karışamadı gönlümüzce gülüp eğlendikJ





(Çikolataları gördüğünüze göre anlamışsınızdır, evet yine başından başlamadım anlatmayaJ)
Yağmur’un çikolatalara tepkisine gelince… Tabi ki çok şaşırdı özellikle de dün bahsettiğim o hediyelerden birine yani kalpli kalıba döktüğümüz çikolatanın içine sakladığımız yüzüğe…J Biz bu kadar şaşıracağını düşünmediğimizden “Bunun içinde bir şey var kalıp parçası mı ki?” der demez kahkahalarımız tutamadık.





Mumları ve maytabı çikolatanın üzerine saplayamadığımızdan maytabı çikolataların arasına saplayıp mumları da elimizde tutup üflettik. Ee, demokraside çare tükenmez...:)
Orada oturduğumuz süre boyunca çikolata yemedik tabi ki, aynı zaman da bizim kızlarla klasiğimiz ‘farklı bir şeyler’ olarak da daha önce denemediğimiz kokteylleri denedik.





Soldan sağa sırasıyla Strawberry Basket (Strawberry Pink, Soda, Çilek Parçacıları), Public Cocktail (Absolut, Şeftali Likörü, Portakal Suyu, Olmeca), Pina Collada (Malibu, Havana Clup, Ananas Suyu, Süt)
Biraz da çikolatadan sonra ağzımızda kalan tadın etkisiyle çok acı geldi açıkcası bize. Sonradan yine az çok alıştık ama yine de pek beğendiğimiz söylenemez. Sadece Bahar bitirebildi içeceğini…J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder